Στα άκρα οδηγείται η σχέση Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) και Ολυμπιακού, με φόντο τη μεταγραφή του Σεμίρ Σπάχιτς, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση, εκφράζοντας την πλήρη έκπληξή του για την κίνηση των «ερυθρολεύκων».
Όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΝΟΒ, ο αθλητής δεσμεύεται με το σωματείο με υπογεγραμμένο συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Πρόκειται για συμφωνία που, όπως τονίζεται, είναι νομίμως επικυρωμένη και κατατεθειμένη στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).
Στην τοποθέτησή του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης υπογραμμίζει πως ως ιστορικό σωματείο σέβεται διαχρονικά τις συμφωνίες, τους θεσμούς και τους κανονισμούς, απαιτώντας τον αντίστοιχο σεβασμό από όλους τους εμπλεκόμενους.
Παράλληλα, ο Όμιλος ξεκαθαρίζει ότι επιφυλάσσεται ρητά για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νομικές κινήσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του.
H ανακοίνωση του ΝΟΒ:
“Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με έκπληξη διαπίστωσε ότι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του αθλητή μας Σεμίρ Σπάχιτς.
Ο αθλητής δεσμεύεται με τον Όμιλό μας με υπογεγραμμένο συμβόλαιο για δύο ακόμη έτη, νομίμως επικυρωμένο και κατατεθειμένο στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).
Ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ως ιστορικό σωματείο, σέβεται τις συμφωνίες, τους θεσμούς και τους κανονισμούς και αναμένει τον ίδιο σεβασμό από όλους.
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επιφυλάσσεται ρητά για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.”

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σεμίρ Σπάχιτς. Ο διεθνής φουνταριστός (18/11/2005, 1,90μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.
Ο Σεμίρ Σπάχιτς θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου πόλο. Είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών, με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος κόσμου στο Σίδνεϋ, κατακτώντας το World Cup 2026.
Ο 20χρονος φουνταριστός ξεκίνησε την καριέρα του στον ΝΟ Χανίων (2020-23) και στη συνέχεια, φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης (2023-26).”
Πηγή: notia.gr


