Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021

Ο χειρουργός Νίκος Μακρής υποψήφιος στις εσωκομματικές της Ν.Δ για Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΒΒΒ

Αναδημοσίευουμε την ανακοίνωση του χειρούργου Νίκου Μακρή που γνωστοποίησε την υποψηφιότητά για τον προεδρία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η νυν πρόεδρος Κλαίρη Σαραντάκου είναι επίσης υποψήφια για μια νέα θητεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ  ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΗ

Με την παρούσα θα ήθελα γνωστοποιήσω στα μέλη και στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής μας, ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΔΗΜ.ΤΟ Β.Β.Β). Η υποψηφιότητα μου αποφασίστηκε μετά από τιμητική πρόταση από ομάδα φίλων και συνεργατών – με πυρήνα σημερινά μέλη του συμβουλίου της ΔΗΜ.ΤΟ – με στόχο την ανανέωση του οργάνου.

Στόχοι μας και βασικός λόγος που αποφασίσαμε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος είναι να μπορέσουμε δώσουμε τέλος στην περίοδο εσωστρέφειας στο τοπικό κομματικό όργανο και να πετύχουμε όλοι μαζί:

– τη μεταλαμπάδευση των ιδεών, αξιών της Ν.Δ σε όσο το δυνατό περισσότερους συντοπίτες μας,

– την ενημέρωση για το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας σε ευρύτερο κοινό,

– τη διεύρυνση των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ,

– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τοπικού συντονιστικού οργάνου που θα προκύπτει από ομαδικό πνεύμα εργασίας,

– την κινητοποίηση των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ σε ουσιαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες με γνώμονα το κοινό καλό,

– την άντληση νέων ιδεών από τους πολίτες της πόλης για την παράταξη.

 

Με γνώμονα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των μελών της νέας ομάδας, που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία, σκοπεύουμε να μετατρέψουμε την ΔΗΜ.ΤΟ Β.Β.Β σε ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και λειτουργικό εργαλείο. Ένα εργαλείο αμφίδρομης διάδοσης των θέσεων της παράταξης με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Πηγή:  atticacoast.gr

Δείτε ακόμα

Εβδόμη: Η συζήτηση για τη ρύπανση της Μαρίνας Βουλιαγμένης

Έχουμε δει αυτές τις ημέρες εικόνες από την ακτή Βουλιαγμένης, που τα νερά είναι καφετιά. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *