Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε πρώτος με μεγάλη διαφορά στις εσωκομματικές εκλογές που διοργάνωσε στην περιοχή το Κίνημα Αλλαγής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021. Έλαβε 556 ψήφους σε σχέση με 259 του Γιώργου Παπανδρέου.
Η συμμετοχή στο β’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης υπήρξε μικρότερη σε σχέση με τον πρώτο (825 έναντι 1.167), ωστόσο καταγράφτηκαν μόνο 4 λευκά.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αύξησε τις δυνάμεις του από 244 σε 556, λαμβάνοντας προφανώς πολλούς ψήφους από τους υποστηρικτές των άλλων υποψήφιων και πρωτίστως του Ανδρέα Λοβέρδου. Αντίθετα, η αποσυσπείρωση της βάσης του Γιώργου Παπανδρέου λόγω της προεξοφλείσας νίκης του κ. Ανδρουλάκη, είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ψήφων του κ. Παπανδρέου από 291 σε 259.
| Υποψήφιοι | Βάρκιζα | Βούλα | Σύνολο |
| Ανδρουλάκης Νίκος | 241 | 315 | 556 |
| Γερουλάνος Παύλος | – | – | – |
| Καστανίδης Χάρης | – | – | – |
| Λοβέρδος Ανδρέας | – | – | – |
| Παπανδρέου Γιώργος | 102 | 157 | 259 |
| Χρηστίδης Παύλος | – | – | – |
| Λευκά | 2 | 2 | 4 |
| Άκυρα | 3 | 3 | 6 |
| Ψήφισαν | 348 | 477 | 825 |


