Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021

Συνέντευξη Άννας Λεντή: «Παραμένω στην πρώτη γραμμή»

 

Συνέντευξη στην Αννα Μπουζιάνη

Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και όλος ο μηχανισμός της βάσης είναι στο πόδι. Αν και μέλη και οπαδοί σε ένα κόμμα, δεν παύουν να υπάρχουν διαφωνίες, ακόμα και διαγκωνισμοί.

Μετά την παραίτηση της απερχόμενης προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. ΒΒΒ, Κλαίρης Σαραντάκου, ρωτήσαμε την Άννα Λεντή, η οποία δηλώνει εκ νέου υποψήφια ως μέλος για την ΔΗΜ.ΤΟ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, γιατί δεν επέλεξε την υποψηφιότητα της προεδρίας, αφού η Κλαίρη Σαραντάκου απεσύρθη λόγω ασυμβίβαστου από την υπηρεσία της.

Θα περίμενε κανείς, λόγω της κοινής αποδοχής του προσώπου της Αννας Λεντή (φάνηκε άλλωστε στις περιφερειακές εκλογές) και στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος της Ν.Δ. στο πρόσωπό της, ότι τη θέση της υποψήφιας προέδρου θα την κατελάμβανε η Α. Λεντή. Και είναι ερώτημα πολλών οπαδών και μελών της Ν.Δ. γιατί όχι η κα Αννα Λεντή;

Έτσι πλησιάσαμε την Α. Λεντή και τη ρωτήσαμε, και ιδού τι μας απάντησε:

Με την απελθούσα Προέδρου Κλαίρη Σαραντάκου είχαμε αποφασίσει σε αυτές τις εκλογές να προσελκύσουμε νέα άτομα στην τοπική μας, έτσι ώστε να συνδυάσουμε την εμπειρία των παλαιών μελών, με τους νέους που διαθέτουν φρεσκάδα, ορμή και καινοτόμες ιδέες, έτσι ώστε να προετοιμάσουμε το μέλλον της τοπικής οργάνωσης στην περιοχή μας.

Όταν η πρόεδρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανακοίνωσε την αποχώρησή της, θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπήσει την ΔΗΜ.ΤΟ ένας νέος άνθρωπος, ο Νικόλαος Κορδάτος, πάντοτε με γνώμονα την ανανέωση, την πρόοδο και συνάμα την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του την επόμενη διετία, εφ’ όσον τα μέλη μας στηρίξουν για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου, για να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Άλλωστε αυτό κάνω για πάρα πολλά χρόνια, από την εποχή που ήμουν εκλεγμένη στην τοπική της Βουλιαγμένης.

Η αλήθεια είναι ότι η τοπική ΒΒΒ θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στην Ανατολική Αττική, με πλούσια δράση και μεγάλη συμμετοχή. Κι επειδή βλέπουμε και ακούμε διάφορα αυτές τις ημέρες ρωτήσαμε την κα Λεντή «τι σκέπτεται για την επόμενη ημέρα”.

«Επιλέξαμε νέους ανθρώπους»

Από το 2016 όταν ξεκίνησε η λειτουργία της ΔΗΜ.ΤΟ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να προσελκύσουμε και να εντάξουμε νέα μέλη, όπως αποδεικνύεται από τις εγγραφές για τις εσωκομματικές εκλογές που έφτασαν τις 1660, αναδεικνύοντας την τοπική μας στην μεγαλύτερη σε αριθμό στην Αν. Αττική. Μαζί με την ακούραστη Πρόεδρο Κλαίρη Σαραντάκου από το 2018 με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε, δραστηριοποιήσαμε τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τόσα νέα παιδιά είναι υποψήφιοι. Και αυτό θα κάνουμε και τώρα με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, γιατί συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία νέα παιδιά με κέφι και ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά.

Eγώ, υπηρέτησα και πάντα θα υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ και 20 χρόνια εκλέγομαι στα συμβούλια των τοπικών οργανώσεων και το 2019 ήμουν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στηρίζοντας τον Γιώργο Πατούλη. Οι δημότες και τα μέλη της κομματικής μας οργάνωσης γνωρίζουν την διαδρομή μου. Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες πετύχαμε να αναδείξουμε την ΔΗΜ.ΤΟ ΒBB σε μια από τις καλύτερες τοπικές αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη.

Δηλώνω ότι θα είμαι παρούσα και σε αυτές τις εκλογές για το συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ και ως σύνεδρος, με ήθος και αξιοπρέπεια, αφού από την επομένη των εκλογών ανοίγει ένας νέος κύκλος για την Νέα Δημοκρατία.

Παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με όλους όσους ανιδιοτελώς επιθυμούν να προσφέρουν.

Καλώ όλα τα ενεργά μέλη να συμμετάσχουν στις εκλογές τις 24 Οκτωβρίου να στηρίξουν την προσπάθεια των νέων ανθρώπων που δίνουν έντιμο αγώνα.

 

Πηγή:  ebdomi.com / εφημερίδα Εβδόμη 23.10.2021

 

 

 

Δείτε ακόμα

Μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο στο Casanova στη Βουλιαγμένη

Μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο εγκαινιάζει από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και από τις 9 το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *