Άλλο Βουλή και άλλο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Κατερίνα Τσατσαρώνη:«όταν το ΔΣ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρομοιάζεται ατυχώς με την λειτουργία και τις διαδικασίες του ελληνικού κοινοβουλίου απλά χαμογελάω…»


Βουλιαγμένη 18.02.21

Της Κατερίνας Τσατσαρώνη:

Διάβασα σήμερα σχολιασμό δημοσιογράφου (που υποστηρίζει προφανώς τον Δήμαρχο) υπονοώντας ότι στο ΔΣ των 3Β υπάρχει ενότητα συνολικά και ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά λόγω των ηγετικών ικανοτήτων του Δημάρχου, παρομοιάζοντας μάλιστα το ΔΣ με αυτό της βουλής!

Όταν το διάβασα χαμογέλασα, όχι ειρωνικά αλλά με κατανόηση και συμπάθεια προς αυτόν το νέο άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του.

Κατ’αρχάς είναι προσβλητικό προς την αντιπολίτευση να αφήνει να εννοηθεί ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση κάτι που σας διαβεβαιώ συμφέρει πάντα τον συνδυασμό που διοικεί και δεν θα το αναλύσω, όλοι καταλαβαίνετε το γιατί.

Δεύτερον γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι τα ΝΑΙ και η ενότητα σε ένα ΔΣ που συνήθως «βράζει ακόμη και εντός του συνδυασμού, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Όπως ακριβώς στην Βουλή άπειρες νομοθετικές ρυθμίσεις περνάνε με μεγάλη πλειοψηφία διότι αποτελούν την καθημερινότητα ενός κράτους και όταν λέω άπειρες, πραγματικά είναι άπειρες αν τις κατατμήσεις σε άρθρα ανά θέμα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και στα ΔΣ των ΟΤΑ.

Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν συμβαίνει στα μεγάλα θέματα και νομοσχέδια όπως για παράδειγμα αυτό που έγινε με την παιδεία και βεβαίως δεν είναι ένδειξη πολιτικού πολιτισμού και ενότητας.

Όποιος  λοιπόν ισχυρίζεται ότι υπάρχει ενότητα στο ΔΣ και το παρομοιάζει με την Βουλή ή δεν γνωρίζει πως λειτουργεί η Βουλή και πόσες νομοθετικές ρυθμίσεις περνάνε καθημερινά και με ποιες διαδικασίες ακόμη και με fast track ή απλά μας κοροϊδεύει!

Αλλα τι να τα λέμε τώρα, με κορωνίδα το θεμα της Μαρίνας Βουλιαγμένης οι περισσότεροι έχουμε παραπλανηθεί. Ονειρευόμαστε μια χλιδάτη ζωή με mega yachts, πολυτελή αυτοκίνητα και την aqua marina ως ένα άλλο cafe de Paris στο Μονακό όπου θα καθόμαστε και θα χαζεύουμε την χλιδάτη ζωή άλλων.

Η δική μας ζωή βέβαια και των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας με τις όμορφες βόλτες, τις ατελείωτες νύχτες γέλιου στην Aqua marina, τα μπάνια στην πανέμορφη παραλία μέχρι αργά το απόγευμα θα τελειώσουν δια παντός.

Όσο για τα χρήματα που λίγοι συντοπίτες θα κερδίσουν λόγω της τουριστικής ανάπτυξης θα είναι το τίμημα για αυτή την χωρίς επιστροφή μετάλλαξη του πανέμορφου όρμου σε mini marina Φλοίσβου!

Α, επίσης για όσα χρόνια διαρκούν τα έργα στην Μαρίνα καλύτερα όσοι μπορείτε νοικιάστε εξοχικό στην Ελευσίνα (η οποία έχει αναβαθμιστεί και δεν θα πιστέψετε στα μάτια σας όταν υπάρχει όραμα πως αλλάζει μια υποβαθμισμένη περιοχή) πιο καθαρά θα είναι εκεί τα νερά για να κάνετε μπάνιο και οι άνθρωποι πιστέψτε με πιο πολιτισμένοι από αυτούς που θα μας φέρει η «mega-επένδυση»!

Δείτε ακόμα

Πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο για την Εθνική ομάδα ανδρών στο water polo (video)

Η Εθνική ομάδα ανδρών νίκησε 13-10 τη Ρωσία και προκρίθηκε ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *