Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη σκακιστικής ακαδημίας 2021-22 με ανοικτή προπόνηση στις 25 Σεπτεμβρίου στη Βάρη

Η ακαδημία του σκακιστικού ομίλου Λεύκιππος (Βάκχου 10, Βάρη 166 72) ξεκινάει τις προπονήσεις της για το έτος 2021-2022Η ζωή μας πλέον θα πρέπει να συμβαδίζει με την πανδημία του κορωνοϊού, ευελπιστώντας πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη και χωρίς περαιτέρω δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο φυσικό μας χώρο ακολουθώντας και φέτος αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ελληνικής σκακιστικής ομοσπονδίας, συνεπώς οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης από μαθητές, προπονητές και συνοδούς μαθητών.
  • Θα υπάρχει αντισηπτικό στην είσοδο της αίθουσας, όπου υποχρεωτικά τα παιδιά θα απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και την έξοδο.
  • Τα τραπέζια θα είναι αραιά τοποθετημένα, έχοντας απόσταση περίπου 1.5 μέτρου.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ενός τμήματος θα είναι 10.
  • Οι μαθητές θα φέρνουν τα δικά τους αντικείμενα, μολύβια, γόμες κλπ.
  • Απαγορεύονται οι χειραψίες μεταξύ των παικτών.
  • Η αίθουσα θα απολυμαίνεται μετά από κάθε ημέρα προπόνησης, ενώ μεταξύ των μαθημάτων θα απολυμαίνονται τα τραπέζια και το σκακιστικό υλικό.
  • Κατά την είσοδο όλοι οι εισερχόµενοι καταγράφονται σε κατάσταση εισερχοµένων µε τα πλήρη στοιχεία τους, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε κρούσµατος.
  • Όλοι οι μαθητές και προπονητές είναι απαραίτητο να προσκομίζουν εβδομαδιαίο self test. Από αυτή την υποχρέωση εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Άτομα που δεν έχουν το απαραίτητο πιστοποιητικό δε θα μπορούν να εισέρχονται στο χώρο.
  • Συνιστάται στους γονείς να έρχονται ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης για αποφυγή συγχρωτισμού με αυτούς που απέρχονται.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Microsoft Word – Προπονητικό Πρωτόκολλο ΕΣΟ τροπ 19 7 2021.doc (gga.gov.gr)

Έτσι, για τη φετινή χρονιά, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, Βάκχου 10 στη Βάρη, όπου μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί, για γνωριμία, παιχνίδι και μια δωρεάν προπόνηση. Την ίδια μέρα θα γίνονται και οι εγγραφές του πρώτου τριμήνου. Λόγω των αυξημένων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και για την αποφυγή συνωστισμού, καλό θα ήταν τα παιδιά να προσέρχονται εντός του κάτωθι χρονοδιαγράμματος:

10.00 – 12.00 παιδιά 5-9 χρονών

12.15 – 14.00 παιδιά 10-18 χρονών

Η ακαδημία ξεκινά τα μαθήματά της το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεών έχει ως εξής:

Tμήμα Ημέρα Ώρα
Αρχάριοι (Βήμα 1) Σάββατο 9.30- 10.30
Mέτριοι (Βήμα 2+) Σάββατο 10.50- 11.50
Προχωρημένοι (Βήμα 3+) Σάββατο 12.10 – 13.10
Αγωνιστικό τμήμα 2 (Βήμα 5+) Σάββατο 13.30- 14.30
Αγωνιστικό τμήμα 1 (Βήμα 4+) Σάββατο 14.50 – 15.50

 

Σημειώνεται πως σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης της πανδημίας τα μαθήματά θα συνεχιστούν διαδικτυακά χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, καθώς το τελικό θα διαμορφωθεί μετά τη λήξη των εγγραφών. Δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας διαδικτυακού γκρουπ μαθήματος κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή και συμπλήρωσης ικανού αριθμού μαθητών ή σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου ατόμων ανά τμήμα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, καθώς και για εγγραφή σε κάποιο τμήμα, μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας http://lefkippos.gr ή να μας στέλνετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/lefkipposchess/ ή να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο προπονητή του συλλόγου κ. Βακάκη Παντελή στο 6976918681. Δεδομένου του δεσμευτικού χαρακτήρα του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, διευκρινίζεται πως για την εγγραφή είναι απαραίτητη η καταβολή των διδάκτρων του πρώτου τριμήνου.

Πηγή:  http://lefkippos.gr/2021/09/13

 

Δείτε ακόμα

«Μίλησε» η Porsche του Mad Clip – Τι έδειξε η αυτοψία

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Σεπτεμβρίου όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *