Κυριακή , 24 Οκτωβρίου 2021

Δήμος 3Β: Εκδήλωση με θέμα «Οδεύοντας προς μία κοινωνία μηδενικών αποβλήτων»

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει το κοινό για το έργο LIFE-IP CEI Greece- Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα, για τις δράσεις του Δήμου και τις αλλαγές που φέρνει στην αποκομιδή και τη διαχείριση των αποβλήτων στην πόλη το σύστημα Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) και Πληρώνω όσο Πετάω (ΠΟΠ).

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Οδεύοντας προς μία κοινωνία μηδενικών αποβλήτων, διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14, Βούλα).

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο εφαρμογής των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας και της διαχείρισης αποβλήτων με σύγχρονες και φιλικές στο περιβάλλον μεθόδους, συμμετέχει ως βασικός εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE-IP CEI-Greece Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα. Στόχος του προγράμματος είναι η επέκταση και η καθολική εφαρμογή στο σύνολο του Δήμου, της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των οικιακών απορριμμάτων σε χωριστά ρεύματα ανακύκλωσης και του συστήματος Πληρώνω όσο Πετάω (ΠΟΠ) όπως ήδη εφαρμόζετε στις περιοχές Πηγαδάκια της Βούλας και Δίλοφο της Βάρης.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να ενημερώσει το κοινό για το έργο LIFE-IP CEI Greece, για τις δράσεις του Δήμου και τις αλλαγές που φέρνει στην αποκομιδή και τη διαχείριση των αποβλήτων στην πόλη το σύστημα Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) και Πληρώνω όσο Πετάω (ΠΟΠ). Ταυτόχρονα, στην εκδήλωση αυτή θα παραβρεθούν καλεσμένοι από το εξωτερικό, με εμπειρία στην επιτυχημένη εφαρμογή του συστήματος ΠΟΠ για να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και να συζητήσουν τις θετικές αλλαγές που επήλθαν από την εφαρμογή του ΠΟΠ στην πόλη τους. Τέλος, θα προβληθεί σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό για την καλύτερη παρουσίαση του προγράμματος.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 15.09.2021

Δείτε ακόμα

Συνέντευξη Άννας Λεντή: «Παραμένω στην πρώτη γραμμή»

  Συνέντευξη στην Αννα Μπουζιάνη Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και όλος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *