Κυριακή , 24 Οκτωβρίου 2021

Ασφαλτοστρώσεις και ένας σπασμένος αγωγός σε Βάρη και Βάρκιζα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Βάρης, με στόχο την βελτίωση του οδικού τοπικού δικτύου, ενώ συνεργείο βρισκόταν στην Βάρκιζα από χθες 12 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, για την επισκευή βλάβης αγωγού στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Κείμενο – φωτογραφίες:

Χθες 12 Οκτωβρίου, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κύπρου στη Βάρη υπήρξε μεγάλη βλάβη αγωγού της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθίζηση στον δρόμο. «Έσπασε ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ καθώς υπήρχε τρομερή πίεση του νερού, με αποτέλεσμα, η άσφαλτος να πεταχτεί 30 μέτρα ψηλά. Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο βρέθηκαν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία, ενώ τοποθετήθηκαν κώνοι για την περίφραξη του σημείου. Το πρόβλημα με τη διακοπή του νερού αποκαταστάθηκε άμεσα, ενώ παράλληλα με την επισκευή της βλάβης του αγωγού, γίνεται και ασφαλτόστρωση του σημείου. Τα συνεργεία δούλευαν και χθες το βράδυ ασταμάτητα και σε λίγη ώρα ο δρόμος θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία» λέει στο NouPou εκ μέρους του Δήμου ο πανταχού παρών κ. Νίκος Βάσης.

 

Ασφαλτοστρώσεις στη Βάρη

Από νωρίς το πρωί σήμερα στην περιοχή της Βάρης γίνονται επισκευές σε δρόμους της περιοχής που είχαν λακκούβες και ήταν επικίνδυνοι για τα οχήματα των κατοίκων και όχι μόνο. Ο Δήμος 3Β έχει προγραμματίσει διάφορες αποκαταστάσεις ζημιών στους δρόμους της Βάρης και της Βουλιαγμένης, με στόχο τη γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Από το πρωί παραμένει κλειστή η οδός Αγίας Λαύρας, πάνω και κάτω από τη Λεωφόρο Αναγυρούντος, καθώς γίνονται ασφαλτοστρώσεις. Από το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου εκεί βρίσκονται ειδικά οχήματα για τις ασφαλτοστρώσεις και εργάτες για την επιδιόρθωση του δρόμου. Παράλληλα κλειστή παραμένει για τον ίδιο λόγο η οδός Νηρηίδων, κομμάτι της Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Δυρραχίου μέχρι την Αναργυρούντος, ενώ και σε μερικά τμήματα της οδού Φλέμινγκ θα πραγματοποιηθούν έργα άμεσα.

 

Πηγή:  nou-pou.gr         /     Κείμενο – φωτογραφίες:

 

 

Δείτε ακόμα

Συνέντευξη Άννας Λεντή: «Παραμένω στην πρώτη γραμμή»

  Συνέντευξη στην Αννα Μπουζιάνη Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και όλος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *