Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Άνοιξης, η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Α.Ο. Άνοιξης.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες της Βουλιαγμένης μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους, χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Καταχανάκης έδειξε ετοιμότητα στη μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου 45λέπτου, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στην πρώτη φάση, η ομάδα της Άνοιξης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουγιούκας (46’), ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Με την ψυχολογία πλέον υπέρ τους, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, αυτή τη φορά με τον Τζιάτζιο (49’), ο οποίος, έπειτα από απόκρουση του Καταχανάκη, πήρε την επαναφορά και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 2-0.
Στη συνέχεια, οι παίκτες της Άνοιξης διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά το προβάδισμά τους, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βουλιαγμένης ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Ζαπάρτα κατά το τελευταίο μισάωρο.
Η ομάδα του Α.Ο. Βουλιαγμένης προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, ρισκάροντας στα τελευταία λεπτά και δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, με το 2-0 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Αναλυτικά
Διαιτητές: Κακρίδης, Κουλοχέρης, Βατός.
Α.Ο. Άνοιξης (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Ζαπάρτας, Ανδρινόπουλος, Νάκας, Τζιάτζιος, Καλημέρης, Μπουγιούκας, Κάμπας, Κακός, Τζιάτζιος, Γιαννούλας, Μάναλης.
Α.Ο. Βουλιαγμένης (Σωτήρης Κατράνας): Καταχανάκης, Αγγελίδης (59’ Μπεκιάρης), Δανιήλ (59’ Μαντζουρανάκης), Φειδαίος, Βαμβακούλας, Κοφσανίδης, Γεωργάτος, Καρβούνης (59’ Ζούμπος), Κολιμάτσης (59’ Στρατάκος), Μαχαίρας (74’ Χατζηνικολάου), Σιακκάς.

