Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της Stoiximan GBL, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στη σειρά με 3-1, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ παρέθεσε επίσημο δείπνο σε παίκτες και τεχνικό τιμ.
Το εορταστικό δείπνο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.
Στο τραπέζι της ομάδας έδωσαν το «παρών» οι μεγαλομέτοχοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, καθώς και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους συνεργάτες του. Φυσικά, εκεί βρέθηκαν και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, σε ένα κλίμα ενότητας και ικανοποίησης για την επίτευξη των στόχων της σεζόν.
Από την εορταστική βραδιά απουσίαζε ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ώστε να επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση.
Δείτε φωτογραφίες












Πηγή: athletiko.gr