Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Βουλιαγμένης για το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη για την 24η αγωνιστική στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης το Σάββατο 14 Μαρτίου, η ομάδα της Βουλιαγμένης γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3 από τον Παλλαυρεωτικό.
Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και έδειξαν από νωρίς ότι το κίνητρό τους ήταν υψηλό. Στην πρώτη φάση του αγώνα, μετά από μεγάλη μεταβίβαση και κερδισμένο κόρνερ, ο Μασκλαβάνος (1’) έπειτα από πάσα του Πρέντι δεν κατάφερε να νικήσει τον Καταχανάκη.
Ακολούθησε ισορροπημένο παιχνίδι έως το 37’, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πρέντι, με τον τερματοφύλακά του Α.Ο. Βουλιαγμένης Καταχανάκη να τον νικά. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δύο ευκαιρίες, με τον Παναγιώτου (40’) να ανακόπτεται την τελευταία στιγμή και τον Παπάζογλου (44’) να καθυστερεί να πλασάρει, με το 0-0 να παραμένει, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βουλιαγμενιώτες βελτίωσαν την εικόνα τους και την αμυντική τους λειτουργία. Η ομάδα του Λαυρίου όμως, είχε ουσία στο παιχνίδι της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μασκλαβάνο (55’), όταν ο επιθετικός, ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε τον Καταχανάκη έπειτα από σέντρα του Παναγιώτου. Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Λαυρίου ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της ξανά με πλασέ του Μασκλαβάνου (59’).
Η ομάδα της Βουλιαγμένης ανέβασε την απόδοσή της και έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Καρβούνη να βγάζει τη μπάλα με παράλληλη σέντρα στον Γκέργκη (76’), ο οποίος καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να πλασάρει. Έτσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και τριπλασίασαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα, σε μία αντεπίθεση στο 80’, ο Πρέντι κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Παπάζογλου, που βρέθηκε απέναντι στον Καταχανάκη, εκτέλεσε ψύχραιμα και το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-3.
Η ομάδα της Βουλιαγμένης προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, ρίσκαρε, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει κάτι. Ο Χατζηνικολάου (84’) μείωσε το σκορ για την ομάδα μας με κοντινό πλασέ, ύστερα από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Καρβούνη. Το τελικό 1-3 βρήκε την ομάδα του Παλλαυρεωτικού να πανηγυρίζει τη νίκη.
Διαιτητές: Πανούτσος, Βιτζεντζάτος, Ξουρίδας
Α.Ο. Βουλιαγμένης (Σωτήρης Κατράνας):
Καταχανάκης, Δανιήλ, Φειδαίος, Φ. Αγκόλι (59’ Καρβούνης), Τσίλης, Κοφσανίδης, Ι. Στεργιόπουλος, Μπότης (59’ Γκέργκη), Αγκόλι Ντ. (45’ Χατζηνικολάου), Μπεκιάρης, Μαχαιράς.
Παλλαυρεωτικός (Γιώργος Παπαϊωάννου):
Ανδρούτσος, Γεωργίου, Παναγιώτου, Ατσαβές (60’ Παπαδόπουλος), Μεγαλοοικονόμου, Φυτιλής (55’ Εφτακλής), Σοφούλης (65’ Ψαρρής), Μαστοράκης (55’ Καυκιάς), Μασκλαβάνος, Πρέντι, Παπάζογλου (60’ Βαγγέλης).



