Το έβδομο κατά σειρά Barbounaki by Papaioannou άνοιξε τις πόρτες του εντός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, προσφέροντας αγαπημένα πιάτα αλλά και νέες προσθήκες.
Στον κόλπο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα, άνοιξε το έβδομο κατά σειρά Barbounaki δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου.
Το Barbounaki της Βουλιαγμένης αποτίνει και αυτό φόρο τιμής στους πλούσιους θησαυρούς της θάλασσας με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα από ψάρια και θαλασσινά. Οι γνώριμες από τα άλλα «Μπαρμπουνάκια» γεύσεις από ωμό ψάρι, δημιουργίες οστρακοειδών, αλλά και οι ψαριές της ημέρας, εδώ εμπλουτίζονται, όχι μόνο με μερικές νέες ετικέτες κρασιών, αλλά και με νέα πιάτα, όπως το ceviche λευκού ψαριού και τα μαύρα ταλιολίνι με ψάρια και γαρίδες.
Όσον αφορά τον χώρο, το νέο εστιατόριο θυμίζει παραθαλάσσια ψαροταβέρνα, με φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η ψάθα και η πέτρα, όλα σε natural αποχρώσεις, που δημιουργούν ένα κομψό και παράλληλα φιλόξενο σκηνικό.
Ανοιχτό καθημερινά (Δευτέρα – Κυριακή) από τις 13:00 μέχρι τη 01:00, το νέο Barbounaki φιλοδοξεί να γίνει προορισμός για κάθε ώρα της ημέρας: Διάλεξέ το για ένα ανέμελο γεύμα μετά το μπάνιο, αλλά και για ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.