Σύσσωμη η ελληνική socialite, lifestyle πρόσωπα, δημοσιογράφοι και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του επιχειρείν της χώρας έσπευσαν στο “The Royal Beach Vouliagmeni” & το “Goya Gastrobar”, για να ευχηθούν “Καλή αρχή” στον γνωστό επιχειρηματία Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο.
Μαζί με τη σύζυγο του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την αδελφή του Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου υποδέχθηκαν επώνυμους φίλους τους και απήλαυσαν τις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις του “Goya Gastrobar”, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με εντυπωσιακά live acts και ξεχωριστές μουσικές επιλογές.
Το “The Royal Beach Vouliagmeni” είναι ένα ένα premium exclusive members’ beach club με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που ανταποκρίνεται πλήρως στη νέα παγκόσμια τάση για high-end, all-day venues. Στο πιο όμορφο σημείο της Βουλιαγμένης, σχεδόν στην καρδιά της και πάνω στη χρυσή αμμουδιά, κάθε επισκέπτης μυείται σε ένα μαγευτικό σκηνικό.
Πρόκειται για έναν πολυμορφικό χώρο, διακοσμημένο με γούστο απλότητας και πολυτέλειας, με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα αρχιτέκτονα Αθανάσιου Κυρατσού, εκεί όπου τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά στέκονται χωρίς να αντιτίθενται στο χρυσό της άμμου και το γαλανό της θάλασσας. Το πράσινο κυριαρχεί στο γεμάτο φυτά background, ενώ μπροστά απλώνεται η παραλία με τα πολυτελή sunbeds και τις boho-chic ομπρέλες, ως η ιδανική all day απόδραση από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της πόλης, μία ανάσα μόλις μακριά μας, δίνοντας την αίσθηση ότι το καλοκαίρι μπορεί να κρατήσει για πάντα. Κάτω από τον ελληνικό ήλιο και τα δροσερά καταγάλανα νερά μπορεί κανείς να απολαύσει το all day menu με επιλογές σε brunch, όπως mini burgers, ομελέτες και healthy bowls, τα οποία σερβίρονται τόσο στον χώρο του εστιατορίου, όσο και στην παραλία.
Με τη δύση του ηλίου τη σκυτάλη αναλαμβάνει το φημισμένο Japanese – South American restaurant “Goya Gastrobar”, δημιουργώντας τον απόλυτο summer συνδυασμό. Η εξαιρετικά υψηλού επιπέδου γαστρονομία συνδυάζεται με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σε μια μοναδική τοποθεσία, ίσως μία από τις καλύτερες στην Αττική.
Το ταξίδι γευσιγνωσίας έχει επιμεληθεί ο γνωστός Executive Chef Αντώνης Κουρκούτας, ο Pastry Chef Γιάννης Καλδάνης και εκτελεί με μαεστρία και περισσό ταλέντο ο Head Chef Αναστάσιος Χατζηνικολάου, εστιάζοντας στη fusion ασιατική κουζίνα, η οποία εμπλουτίζεται με πιάτα μεσογειακής φιλοσοφίας. Τα βράδια το “Goya Gastrobar” πραγματοποιεί και τα περίφημα parties του και προσκαλεί το κοινό της πόλης να χορέψει και να διασκεδάσει στους ρυθμούς και τη μουσική των DJs που αναλαμβάνουν τα decks, δίνοντας μια νότα διαφορετική στις καλοκαιρινές μας βραδιές by the sea. Συγκεκριμένα τις Παρασκευές και τα Σαββατόβραδα οι ταλαντούχες E.L.L.Y.Z και Chirtina Xirokosta απογειώνουν την καλοκαιρινή ραστώνη, ενώ κάθε Κυριακή απόγευμα τη διασκέδαση αναλαμβάνει η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα Εμμανουέλα.











