Ολοκληρώθηκε και επίσημα η φετινή σεζόν για τον τμήμα Μη Ενεργών Αθλητριών του βόλεϊ της Βουλιαγμένης. Μία σεζόν με οδηγό στην ξέφρενη κούρσα τον coach Γιώργο Κερκινέ, που συνέβαλε προπονητικά στο μέγιστο, για να φτάσει η ομάδα του συλλόγου σε δύο επιτυχημένα Final Four μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Με αφετηρία την ειδική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, η Βουλιαγμένη βρέθηκε αήττητη στο πρώτο της Final Four, όπου και το κατέκτησε μέσα στην έδρα της κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1 στον μεγάλο τελικό. Η “dream team” στέφθηκε Πρωταθλήτρια στις 23 Φεβρουαρίου στο Κλειστό της Βάρης -μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και με κατάμεστες τις κερκίδες- παρέλαβε το πρώτο χρυσό τρόπαιο του συλλόγου από τον πρόεδρο Γιάννη Ασλανίδη. Ιδιαίτερη διάκριση για την Βουλιαγμένη, έλαβε η Αλεξάνδρα Σκόρδου ως MVP & Καλύτερη Επιθετικός, ενώ ως καλύτερη μπλοκέρ ξεχώρισε η Αναστασία Πολυχρονοπούλου.
Η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης δεν σταμάτησε όμως εκεί… Με την έναρξη της ΕΣΠΑΑΑ και με αρκετά σημαντικές απουσίες, «έβαλε πλάτη» και οδηγήθηκε σε ακόμα ένα Final Four. Με πολύ κόπο, αλλά και κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (31 στον αριθμό!), οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης πήραν το εισιτήριο στον τελικό, ξεπερνώντας τον σκόπελο της Ένωσης Βύρωνα και στις 15/6 βρέθηκαν ξανά στον τελικό αντιμέτωπες με την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά, ηττήθηκε με 3-0 και κατέκτησε την 2η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτό το Final Four διεξήχθη εκτάκτως στο Κλειστό της Βάρης, έπειτα από την παραχώρηση του Δημάρχου 3Β, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Η αφοσίωση και η δουλειά εντός τερέν από τις αθλήτριες του Α.Ο Βουλιαγμένης, απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως ο αθλητισμός δεν έχει ηλικιακά όρια. Η παρέα έκανε την διαφορά για ακόμα μια φορά, εντός και εκτός γηπέδου.
Για την ομάδα της Βουλιαγμένης αγωνίστηκαν: Ζωγράφου Αλίκη , Σταμούλη Νικόλ, Σκόρδου Αλεξάνδρα, Δρούτσα Ντόνα, Χριστοφοράκη Κατερίνα, Καρούμπα Μαρία, Πουλοπούλου Κάλλια, Παπαγεωργίου Ειρήνη, Παπαγιαννοπούλου Βάσια, Παρχαρίδου Έφη, Πολυχρονοπούλου Αναστασία, Νίνη Στέλλα, Οικονόμου Αθανασία, Σουλτάνου Ειρήνη, Ευαγγελάτου Αναστασία, Τουλκαρίδη Στέλλα, Άνθη Αμαρυλλίς, Τριανταφύλλου Ειρήνη, Τσακαλδίμη Κατερίνα, Παπαθανασίου Ρέα.
Ο Α.Ο Βουλιαγμένης ευχαρίστησε δημόσια από καρδιάς τον προπονητή για την σεζόν 2024-2025, Γιώργο Κερκινέ και τον υπεύθυνο τμημάτων βόλεϊ Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Ασλανίδη που πίστεψε στο τμήμα από την πρώτη στιγμή, τον χορηγό μας Tanto Cafe, τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την συνεχή του στήριξη στον σύλλογο- αλλά και στο τμήμα Μη Ενεργών Αθλητριών- και στην κερκίδα των Vouligans για την δύναμη που τους έδινε όλη την χρονιά!