Ο Στέλιος, 14 ετών, διαγνώστηκε με Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Τ και η οικογένειά του χρειάζεται άμεσα στήριξη – Δες πώς μπορείς και εσύ να βοηθήσεις.
Ένα παιδί 14 χρονών από την περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο Στέλιος διαγνώστηκε με Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Τ και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε συνεχείς θεραπείες.
Η οικογένειά του, όπως ενημερώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, έχει εξαντληθεί ψυχολογικά και οικονομικά. Για τον λόγο αυτό γίνεται δημόσια έκκληση στήριξης.
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε
Για όποιον επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια, έχουν ανακοινωθεί οι παρακάτω λογαριασμοί:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR8801712810006281136782313
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR4001104410000044174696169
Όνομα δικαιούχου: «ΛΟΥΚΙΑ Τ.»
Παράκληση της οικογένειας: να μη δημοσιοποιείται το πλήρες ονοματεπώνυμο στα social media.
Στο πλευρό του Στέλιου βρίσκεται και η ΑΕΚ, με τον αρχηγό της ομάδας Πέτρο Μάνταλο να στέλνει δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια.
Πηγή: noupou.gr


